Werkwijze

Graag neem ik de tijd om met u en uw huid kennis te maken. In overleg plannen we een afspraak in. Tijdens een kennismakingsbehandeling bespreken we samen wat uw huidbehoefte is en welk schoonheidsdoel u voor ogen heeft.

Kennismakingsbehandeling

Afhankelijk van uw voorkeur voor een manuele behandeling (Guinot of ANG) of een combinatie met geavanceerde cosmetica-apparatuur (Guinot) gaan we aan de slag. U ervaart de geuren en texturen van (h)eerlijke producten. Huidverzorging (well-feeling) is vooral zorgen dat uw huid weer mooi schoon en gevoed wordt. Huidverbetering  (well-ageing) maakt dat we eventuele huidoneffenheden verwijderen of uw huid in kuurverband gaan verjongen of verstevigen. Huidontspanning (well-being) is de afsluiting van elke behandeling. Tijdens een manuele massage kan ik verschillende technieken (bindweefsel- of manuele lymfedrainage) toepassen zodat u zich hierna herboren voelt. Een kuur of therapie kunnen we eveneens bespreken.

Vervolgafspraak

Tijdens het spiegelmoment evalueren we de resultaten van de kennismakingsbehandeling. U ontvangt een persoonlijk huidadvies met verzorgingsproducten om thuis te gebruiken. Hiermee zult u zien dat de effecten van de schoonheidsbehandeling worden verlengd. We sluiten onze kennismaking af met een kopje vitaliteitsthee naar keuze. Vervolgens plan ik graag een vervolgafspraak met u in.

Wilt u meer informatie?

Tijdens een salonbehandeling neem ik geen telefoon aan. Indien u meer een specifieke vraag vooraf wenst te bespreken, kunt u mij het beste een e-mail sturen zodat ik met u contact kan opnemen.

06 427 699 05 Het beste bereikbaar via WhatsApp!

Uw schoonheidsdoel is bij mij in goede handen!

App, bel of mail mij om een kennismakingsbehandeling in te plannen.

Kennismakingsbehandeling
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×