Voeding en huid

Wat is nu gezond? In feite zijn alle hele producten zoals fruit, groenten, kruiden, noten en zaden geneeskrachtige producten. Mineralen, vitaminen en essentiële vetzuren vormen de basis voor een gezonde en vitale huid.

Salonbehandeling

Huidproblemen zijn zeer complex. Hippocrates, de grondlegger van de moderne farmaceutische geneeskunde, zei al: laat voedsel u medicijn zijn. We streven steeds vaker om meer bewust hiermee om te gaan. Welke maatregelen kan ik zelf nemen? Naast incomplete informatie is er het probleem van vooroordelen, belangen en beïnvloeding. Binnen de dermatologie zijn inmiddels vele artikelen waarin voeding in relatie tot huidproblemen worden belicht. Mensen met acne, allergie, eczeem, rosacea en psoriasis kunnen naast verzorging ook vanuit eerlijke voeding verlichting ervaren.

Thuisverzorging

Meestal is het een behoorlijke puzzel en zoektocht. Kritisch kijken en bijhouden wat u zoal per dag nuttigt. Etiketten leren lezen wordt een nieuwe sport. Niet zomaar meer aannemen dat iets gezond of verantwoord lijkt te zijn.

Wilt u meer informatie?

Tijdens een salonbehandeling neem ik geen telefoon aan. Indien u meer een specifieke vraag vooraf wenst te bespreken, kunt u mij het beste een e-mail sturen zodat ik met u contact kan opnemen.

06 427 699 05 Het beste bereikbaar via WhatsApp!

Uw schoonheidsdoel is bij mij in goede handen!

App, bel of mail mij om een kennismakingsbehandeling in te plannen.

Kennismakingsbehandeling
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×