Reviews

Jacqueline .

Leeftijd: 66 jaar| Klant sinds: 2008

Een behandeling bij Irene voelt altijd als thuis komen.
Ze is altijd vriendelijk en geïnteresseerd, werkt professioneel
en geeft goede en deskundige adviezen!

Kortom: ik maak altijd tijd voor een behandeling bij Irene en kom dan ontspannen en als herboren terug! Een aanrader!

Conny .

Leeftijd: 56 jaar| Klant sinds: 2018

Irene is professioneel en ongedwongen! Keuze uit heerlijke producten . Je verlaat de salon alsof je herboren bent.

Rolien .

Leeftijd: 43 jaar| Klant sinds: 2010

Irene besteedt ontzettend veel zorg en aandacht aan mij tijdens mijn behandeling. Ze is inlevend en geïnteresseerd en stelt mij altijd op mijn gemak. Ze kijkt verder dan de vraag die haar klant stelt en geeft, op basis van haar zeer gedegen kennis en ervaring, een goed advies op basis van individuele wensen en eisen. Ik ga altijd stralend de deur uit en kijk uit naar een volgende behandeling!

Antoinette .

Leeftijd: 51 jaar| Klant sinds: 2013

Bij Irene weet je dat je in goede handen bent voor een heerlijke behandeling. Ze weet wat ze doet, met een hoop kennis, enthousiasme en ervaring. Altijd luisterend naar de wensen van haar cliënten en hierop afstemmen. Een Top vrouw met een Top salon!!

Carla en Trees .

Leeftijd: 54 jaar| Klant sinds: 2016

Carla Uppelschoten (directeur U-Consultancy): Als opleider van U-Consultancy spreek ik graag mijn trots uit over Irene. Tijdens de opleiding tot medisch schoonheidspecialist heeft zij laten zien dat zij passie heeft voor haar vak.  Cliënten zijn bij haar in goede handen.

 

Trees van Laar (docent U-Consultancy): Irene heeft haar opleiding met veel enthousiasme in een korte tijd doorlopen en met goede resultaten afgesloten. Ze is zeer gedreven en voert haar vak als medisch schoonheidsspecialist heel professioneel uit.

Isabelle .

Leeftijd: 51 jaar| Klant sinds: 2010

Betrokken, super gastvrouw. Altijd in ontwikkeling op eigen vakgebied en met het leren van nieuwe aanverwante skills.

Monique .

Leeftijd: 57 jaar| Klant sinds: 2007

Het is altijd een feestje om naar Sources de Beauté te gaan. Een heerlijk verwenmoment voor mezelf, in de kundige handen van Irene, die samen met mij bepaalt waar mijn huid op dat moment behoefte aan heeft! Ik kom er altijd heerlijk ontspannen en met een opgepepte huid vandaan! Ik ben ook erg blij met de producten die ze in haar salon aanbiedt om mijn huid te verzorgen! Zeker een aanrader!

Marlies .

Leeftijd: 50 jaar| Klant sinds: 2010

Gepassioneerd, gedreven, en vooral zeer professioneel! Altijd een warm welkom.

Dimphie .

Leeftijd: 49 jaar| Klant sinds: 2005

In een supermooie salon, met alle moderne snufjes wordt je volledig in de watten gelegd. Irene is een zeer kundige dame die precies weet wat goed is voor je huid. Je komt na een behandeling als herboren terug. Topkwaliteit voor een redelijke prijs.

Wilma .

Leeftijd: 66 jaar| Klant sinds: 2009

Irene is geweldig zorgzaam. Een behandeling bij haar in de salon is een weldaad. Ze heeft oog voor detail en behaalt met haar op jou afgestemde behandeling het optimale resultaat voor de huid.

Anke .

Leeftijd: 60 jaar| Klant sinds: 2015

Ik ben geen schoonheidsspecialisten bezoekster maar toen Irene me een aantal jaren geleden wees op een plekje in mijn gezicht en me zei dat te laten onderzoeken, was ik helemaal om. Haar deskundigheid (het was inderdaad een huidkankerplekje), fijne manier van benadering, haar warme interesse haar goede adviezen en middelen heeft me het belang van medische schoonheids- specialisme doen inzien. Haar professionele aanpak zonder opdringen, maken ieder bezoek de moeite waard.

Jerica .

Leeftijd: 54 jaar| Klant sinds: 2004

Vanaf de oprichting van Sources de Beauté mag ik genieten van de behandelingen van Irene. Huidverzorging, huidverbetering of gewoon ter ontspanning, elke behandeling wordt zorgvuldig en zeer deskundig uitgevoerd. Aangevuld door haar Brabantse gastvrijheid is dit toch echt een weldaad voor de mens. Sinds juli 2017 mag Irene zich medisch schoonheidsspecialiste noemen wat haar behandelingen dus nog vergroot. Een ware professional nu. Een aanrader voor mensen die zo verstandig zijn om tijd te nemen voor zich zelf !!!

Kimmy .

Leeftijd: 47 jaar| Klant sinds: 2014

Irene is een zeer deskundig, vakbekwame specialist. Ze is betrokken, flexibel en empathisch. Het is elke keer een feestje om Een behandeling van haar te krijgen!

Trees .

Leeftijd: 54 jaar| Klant sinds: 2016

Irene is een zeer professionele vakvrouw met een enorme passie voor haar vak. Zij heeft veel kennis opgedaan tijdens de opleiding medisch schoonheidsspecialist en wil die kennis graag toepassen om iedere cliënt zo goed mogelijk te behandelen. Irene werkt volgens de richtlijnen en weet goed haar grenzen aan te geven.

Josta .

Leeftijd: 53 jaar| Klant sinds: 2007

Irene is een heel deskundige en oplettende schoonheidsspecialiste.
Ze blijft zich steeds ontwikkelen. Ze houdt je huid en plekjes nauwlettend in de gaten. De massage ontspant mij altijd zodanig dat ik wederom in slaap val.
Hygiëne staat ook bij haar hoog in het vaandel.
Je huid heeft een goede boost gekregen na de behandeling.
Dat zie je ook echt.

Marian .

Leeftijd: 74 jaar| Klant sinds: 2013

Ik kan lyrisch zijn over de behandelingen bij Irene’s Sources de Beauté maar ik wil volstaan met de steekwoorden: professionaliteit, persoonlijke aandacht, afstemming, zorg ; kortom: pure “feel-good”- overeenkomsten.

Wilt u meer informatie?

Tijdens een salonbehandeling neem ik geen telefoon aan. Indien u meer een specifieke vraag vooraf wenst te bespreken, kunt u mij het beste een e-mail sturen zodat ik met u contact kan opnemen.

06 427 699 05 Het beste bereikbaar via WhatsApp!

Uw schoonheidsdoel is bij mij in goede handen!

App, bel of mail mij om een kennismakingsbehandeling in te plannen.

Kennismakingsbehandeling
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×