Permsal ® ook voor jou?

Transdermale vorm

Om een tekort aan magnesium aan te vullen moeten we in de eerste plaats gebruik maken van magnesiumrijk voedsel, en dus minstens 250 gram groene groenten eten per dag plus andere bronnen. Maar dan nog hebben de meeste mensen een aanvulling nodig om de lang bestaande tekorten aan te vullen. Heel interessant is de transdermale vorm van magnesium, namelijk magnesiumzout voor in een bad of voetbad. De huid neemt gemakkelijk magnesium op, blijkt uit oud en nieuw onderzoek. De opname van magnesium door de hoornlaag van de opperhuid wordt bevorderd door de haarfollikels, die een soort van opening geven voor passage. Penetratie wordt mede bevorderd door een hoge concentratie van het magnesiumzout en bij een hogere watertemperatuur en langere tijdsduur van blootstelling.

Zoutbronnen

Magnesium is totaal iets anders dan gewoon zout, keukenzout (natriumchloride). De meest gebruikte vormen van magnesiumzout voor in (voet)bad zijn magnesium chloride uit de zoutmijnen in Veendam en magnesiumsulfaat (bitterzout).

Effecten

De gunstige effecten zullen bij gebruik van een paar keer per week een (voet)bad aangevuld met magnesium(sport)olie geleidelijk merkbaar worden. Mensen met huidproblemen zoals acné, gevoelige of droge huid alsmede eczeem en psoriasis ervaren een aangename verbetering. De huid en het lichaam ontspant, hersteld en wordt weer vitaler.

Mogelijkheden

Afhankelijk van je wensen ten aanzien van huidproblemen, sportintensiteit of fysieke beperkingen, bespreken we samen hoe je het beste magnesium kan gebruiken. In de meeste gevallen adviseer ik te beginnen met een voetbad en dit te combineren met een (sport)olie en indien mogelijk een ligbad met zoutkristallen.

Het assortiment bestaat uit zoutkristallen: 750 gram, 2 kilo, 4 kilo, (sport)olie: 100 ml, 200 ml, 500 ml, (Aloë Vera) gel 200 ml, 500 ml en body scrub: 200 ml en 500 ml en is bij mij op voorraad.

In de salon bied ik de mogelijkheid aan om een hand-, voet- of lichaamspakking met magnesiumgel te ervaren. Tijdens een gezichtsbehandeling kan ik ook bij fysieke klachten van de nek en schouder een specifieke massage met magnesium aanbieden.

Wilt u meer informatie?

Tijdens een salonbehandeling neem ik geen telefoon aan. Indien u meer een specifieke vraag vooraf wenst te bespreken, kunt u mij het beste een e-mail sturen zodat ik met u contact kan opnemen.

06 427 699 05 Het beste bereikbaar via WhatsApp!

Uw schoonheidsdoel is bij mij in goede handen!

App, bel of mail mij om een kennismakingsbehandeling in te plannen.

Kennismakingsbehandeling
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×