Over Sources de Beauté

Sources de Beauté betekent bronnen van schoonheid. In mijn logo gebruik ik de belangrijkste bron van leven: water. In 2004 ben ik begonnen als schoonheidsspecialiste en in juli 2017 heb ik mijn opleiding tot Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie afgerond.

Irene Swinkels

De afgelopen jaren werd mijn passie voor schoonheid nog meer geïnspireerd door cliënten, specialisten en docenten. Om de complexheid van ons grootste orgaan nog beter te begrijpen, blijf ik continu op de hoogte van ontwikkelingen in mijn vakgebied door middel van trainingen, workshops en literatuur. Er is nog zoveel te ontdekken! Ik werk met innovatieve behandelmethodes en natuurlijke producten voor een effectief en ontspannen resultaat. Zorgvuldig combineer ik tijdens een behandeling huidverzorging, huidverbetering en huidontspanning. Samen bepalen we waar het accent van een behandeling op ligt.

Mijn profiel

De meeste mensen ervaren mij als een enthousiast en gedreven persoon. Graag bouw ik een warme en persoonlijke relatie op. Een professionele attitude in een ontspannen ambiance. Ik wens “het beste voor uw huid” te geven.

Wilt u meer informatie?

Tijdens een salonbehandeling neem ik geen telefoon aan. Indien u meer een specifieke vraag vooraf wenst te bespreken, kunt u mij het beste een e-mail sturen zodat ik met u contact kan opnemen.

06 427 699 05 Het beste bereikbaar via WhatsApp!

Uw schoonheidsdoel is bij mij in goede handen!

App, bel of mail mij om een kennismakingsbehandeling in te plannen.

Kennismakingsbehandeling
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×