Opleiding Medisch Schoonheidsspecialist officieel erkend op hbo-niveau

Verheugd en trots kan U-Consultancy melden dat de opleiding Medisch schoonheidsspecialist/Masterclass Dermatologie vanaf maart 2018 is geaccrediteerd door de SNRO en geregistreerd als hbo-conform geaccrediteerde opleiding. Dit betekent dat de opleiding Medisch Schoonheidsspecialist voldoet aan de strenge normen die de overheid stelt. “Dit kwaliteitskeurmerk is een waarborg voor het niveau en de professionaliteit van onze opleiding. We zijn trots op deze erkenning!”

Kwaliteitsgarantie
Carla Uppelschoten, directeur van U-Consultancy, is blij met deze accreditatie. “De opleiding Medisch Schoonheidsspecialist werd door U-Consultancy zes jaar geleden ontwikkeld, vanuit de visie om schoonheidsspecialisten meer kennis over de huid en huidaandoeningen bij te brengen. De Medisch Schoonheidsspecialist is onafhankelijk opgeleid door dermatologen volgens de medische richtlijnen die ook worden gebruikt door medisch specialisten en huisartsen en heeft een belangrijke signaalfunctie bij verschillende huidaandoeningen. Door een huidaandoening in een vroeg stadium te herkennen, kan er op professionele wijze worden behandeld of doorverwezen worden naar een arts. Daarnaast kan een Medisch Schoonheidsspecialist diverse specialistische huidbehandelingen toepassen, waaronder acné, overbeharing en camouflage en verantwoorde productkeuzes maken. Bovendien wordt de Medisch Schoonheidsspecialist opgeleid op het gebied van cosmetica-ingrediënten in huidverzorgingsproducten en is hij/zij getraind om te werken met specialistische apparatuur. Dat de opleiding nu officieel is geaccrediteerd door de SNRO op hbo-niveau is heel goed nieuws voor alle schoonheidsspecialisten die hun vak op een hoger niveau willen uitoefenen”, vertelt Uppelschoten.

Keurmerk
Stichting Nederlands Register voor Opleidingen (SNRO) is een onafhankelijk instituut voor kwaliteitsborging van (beroeps)opleidingen in het particulier onderwijs, met een ruime ervaring in de integrale en complementaire gezondheidszorg. Het SNRO-keurmerk staat voor een herkenbare kwaliteitsgarantie. Een SNRO-accreditatie geeft studenten, beroepsverenigingen en verzekeraars zekerheid over de kwaliteit en het niveau van onze opleidingen.

Ter informatie: een hbo-conforme opleiding is niet hetzelfde als een hbo-opleiding. Onze opleiding is geen reguliere hbo-opleiding, maar een particuliere opleiding op hbo-niveau.

Iedere Medisch Schoonheidsspecialist staat geregistreerd op www.medisch-schoonheidsspecialist.nl. Meer informatie over de opleiding Medisch Schoonheidsspecialist vindt u hier.

 

Wilt u meer informatie?

Tijdens een salonbehandeling neem ik geen telefoon aan. Indien u meer een specifieke vraag vooraf wenst te bespreken, kunt u mij het beste een e-mail sturen zodat ik met u contact kan opnemen.

06 427 699 05 Het beste bereikbaar via WhatsApp!

Uw schoonheidsdoel is bij mij in goede handen!

App, bel of mail mij om een kennismakingsbehandeling in te plannen.

Kennismakingsbehandeling
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×