Make-Up die u mooier maakt. De producten zijn huidvriendelijk en respecteren de huid. Voor elk huidtype de juiste textuur of kleur.

Brochure downloaden

Masters Colors

Make-Up die u mooier maakt. De producten zijn huidvriendelijk en respecteren de huid. Voor elk huidtype de juiste textuur of kleur. Eenvoudige technieken om u oneffenheden te egaliseren of juist u gelaatstrekken te accentueren.

Salonbehandeling

Na u salonbehandeling kan ik u helpen met een basismake-up. Bijvoorbeeld een lichte foundation om roodheden of oneffenheden te egaliseren. Uiteraard kunt u ook uw ogen van een eyeliner, mascara of oogschaduw voorzien. Wenkbrauwen kunnen we eveneens accentueren. Lippenstift en nagellak vormen de finishing touch. Regelmatig organiseer ik een workshop met een visagiste. Zij kan u uitstekend adviseren hoe u bij uw huidskleur en contouren de juiste make-up aan kunt brengen.

Thuisverzorging

We vinden het fijn om er verzorgd en mooi uit te zien. De een zal meer behoefte hebben aan het wegwerken van oneffenheden, de ander houdt van opgemaakte ogen en lippen. Advies en tips zijn tevens via de website te vinden.

Wilt u meer informatie?

Tijdens een salonbehandeling neem ik geen telefoon aan. Indien u meer een specifieke vraag vooraf wenst te bespreken, kunt u mij het beste een e-mail sturen zodat ik met u contact kan opnemen.

06 427 699 05 Het beste bereikbaar via WhatsApp!

Uw schoonheidsdoel is bij mij in goede handen!

App, bel of mail mij om een kennismakingsbehandeling in te plannen.

Kennismakingsbehandeling
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×