Manuele lymfedrainage

Een geweldige immuniteitsbehandeling welke voor iedereen geschikt is. Stress verergert veel huidaandoeningen. Beschouw het vooral als een weldaad voor lichaam en geest. Een totale ontspanning heelt en geeft energie.

Salonbehandeling

Dr. E. Vodder is de grondlegger van de traditionele manuele lymfedrainage. Het doel is het bevorderen van de afvoer van lymfevocht met de hand. Door middel van een speciale pomptechniek wordt de lymfecirculatie in gang gebracht. De massagegrepen worden subtiel uitgevoerd omdat de lymfevaten oppervlakkiger liggen dan de bloedvaten. De lymfemassage is een ontspannende massage. Bij specifieke huidproblemen is een kuur zeker aan te bevelen.

Thuisverzorging

Afhankelijk van uw schoonheidsdoel bekijken we welke verzorgingsproducten het beste ingezet kunnen worden. Manuele lymfedrainage past in alle doelen: huidverzorging, huidverbetering of huidontspanning. Kom tot rust.

Wilt u meer informatie?

Tijdens een salonbehandeling neem ik geen telefoon aan. Indien u meer een specifieke vraag vooraf wenst te bespreken, kunt u mij het beste een e-mail sturen zodat ik met u contact kan opnemen.

06 427 699 05 Het beste bereikbaar via WhatsApp!

Uw schoonheidsdoel is bij mij in goede handen!

App, bel of mail mij om een kennismakingsbehandeling in te plannen.

Kennismakingsbehandeling
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×