Kennismaking

Mijn grootste drijfveer betreft het verzorgen van mensen. Na de hotelschool ben ik werkzaam geweest in de gastvrijheidsbranche. Persoonlijk contact en hierbij voortdurend je best doen om verwachting en beleving in balans te krijgen, vind ik nog steeds heerlijk om te doen. Hiernaast ben ik opgegroeid in een omgeving waarin leergierigheid en het doen van onderzoek werden gestimuleerd. Intuïtief heb ik zeker mijn hart gevolgd waar mijn interesses liggen en wat goed bij mij voelt. Dit is een continuproces omdat je op basis van (levens)ervaring weer verder groeit. In het algemeen durf ik te zeggen dat mensen mij inspireren en dat zij mij als zeer betrokken ervaren. Kortom, het is een wisselwerking welke mij voldoening geeft en voortdurend aanmoedigt om nog meer voor mijn cliënten te kunnen betekenen.

Huidproblemen

De afgelopen jaren heb ik in mijn praktijk verschillende huidproblemen gezien. Telkens vroeg ik mij af ‘hoe kan ik mijn cliënt nog beter helpen’? Om meer te begrijpen en mij verder te bekwamen in kennis en kunde, volgde ik de opleiding tot Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie®. Verder ben ik gespecialiseerd in: Acne, Camouflage, Elektrisch ontharen, IPL/Laser, Huidoneffenheden, Bindweefselmassage, Manuele Lymfedrainage en Voeding in relatie tot huidproblemen. Op dit moment volg ik de opleiding Huidverzorging bij oncologische cliënten. Kortom, ik blijf mij verdiepen, niet omdat het moet maar omdat het mij verrijkt.

Vitaliteit

De laatste jaren ervaar ik regelmatig dat mensen, naast wensen ten aanzien van hun huid, ook met lichamelijke klachten rondlopen. Om deze reden adviseer ik mijn cliënten gebruik te maken van ‘Permsal magnesium’. De zoutkristallen en olie worden direct en het meest effectief via de huid opgenomen. Meestal zal je een bepaald defect moeten accepteren echter we blijven zoeken naar een mogelijkheid om er beter mee om te kunnen gaan. Voor de meeste mensen geldt de wens: ‘zo vitaal mogelijk ouder worden’.

Fysische Vaattherapie

In eerste instantie ben ik puur voor mijzelf begonnen met ‘Fysische Vasculaire Therapie Bemer®’. Ik vind namelijk dat je medeverantwoordelijk bent voor je eigen gezondheid. Dit is meer dan alleen goed opletten wat je eet, hoeveel je beweegt en welke stressfactoren voor jou van invloed zijn. Zodra je een symptoom ervaart welke je een beperking geeft, ben je feitelijk al te laat. Preventief kun je in een eerder stadium van je leven werken aan een lange termijn therapie welke je meer vitaliteit en levensvreugde zal geven. Het is een bewustwordingsproces welke je stapje voor stapje zelf wil ondernemen. Het moet niet, het mag en de positieve werking is meermaals wetenschappelijk erkend. Inmiddels mag ik mij Bemer Partner noemen. Ik heb hiervoor de academiedagen gevolgd en ben door verschillende collega-therapeuten op weg geholpen. Graag help ik jou ook met deze therapie.

Wilt u meer informatie?

Tijdens een salonbehandeling neem ik geen telefoon aan. Indien u meer een specifieke vraag vooraf wenst te bespreken, kunt u mij het beste een e-mail sturen zodat ik met u contact kan opnemen.

06 427 699 05 Het beste bereikbaar via WhatsApp!

Uw schoonheidsdoel is bij mij in goede handen!

App, bel of mail mij om een kennismakingsbehandeling in te plannen.

Kennismakingsbehandeling
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×