IPL / Laser

IPL/Laser apparatuur heeft risico’s voor zowel de behandelaar als cliënt. Bij onoordeelkundig gebruik kan het huidschade veroorzaken. Ontharen kan NOOIT bij lichte haren, eenmalig, pijnloos, definitief of permanent zijn.

Salonbehandeling

Momenteel is er veel te doen rondom IPL/Laser in onze branche. Inmiddels is mij wel duidelijk waarom. De behandelaar zal een erkend Anbos diploma moeten hebben waarin kennis en kunde getoetst zijn. Hiernaast spelen deugdelijke apparatuur, hygiëne en veiligheid een cruciale rol. Een zorgvuldige anamnese, bepaling huidtype en uitsluiten van contra-indicaties is een serieuze vereiste. Graag help ik u bij een professioneel advies en doorverwijzing van een verantwoord IPL/Laser-traject.

Thuisverzorging

De cliënt zal zich bewust moeten zijn dat het totale traject langdurig en kostbaar is en mogelijk een aangepaste levensstijl (bescherming bij UV-straling, stoppen met roken) verlangt. Een haarreductie van circa 80% is dan alleen haalbaar.

Wilt u meer informatie?

Tijdens een salonbehandeling neem ik geen telefoon aan. Indien u meer een specifieke vraag vooraf wenst te bespreken, kunt u mij het beste een e-mail sturen zodat ik met u contact kan opnemen.

06 427 699 05 Het beste bereikbaar via WhatsApp!

Uw schoonheidsdoel is bij mij in goede handen!

App, bel of mail mij om een kennismakingsbehandeling in te plannen.

Kennismakingsbehandeling
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×