Huidverzorging

Voor hem en haar, jongere en oudere huid. Afhankelijk van leeftijd, huidtype, seizoen en levensstijl maken we een persoonlijk behandelplan. Uw voorkeur voor bijvoorbeeld geuren en texturen stemmen we hierbij af.

Een gezonde en mooie uitstraling

U heeft de keuze uit een effectieve manuele behandeling óf een manuele behandeling in combinatie met moderne huidapparatuur. In mijn salon werk ik met Guinot en ANG Cosmetics. De behandelmethodes plus uitgebreide farmaceutische productlijn van Guinot behoren al ruim 50 jaar tot de top in schoonheidsverzorging wereldwijd. Na elke behandeling ervaart u dat uw huid weer straalt!

Well-feeling: een cadeau voor uzelf

Laten we eerst samen uw hulpvraag bepalen. Een optimaal resultaat behalen we na een zorgvuldige reiniging, het verwijderen van eventuele oneffenheden, een uitgebreide massage met specifiek op de huid afgestemde werkstoffen, een verzorgend masker en dagcrème. Een blik in de spiegel laat zien dat u en uw huid zijn opgeknapt!

 

Wilt u meer informatie?

Tijdens een salonbehandeling neem ik geen telefoon aan. Indien u meer een specifieke vraag vooraf wenst te bespreken, kunt u mij het beste een e-mail sturen zodat ik met u contact kan opnemen.

06 427 699 05 Het beste bereikbaar via WhatsApp!

Uw schoonheidsdoel is bij mij in goede handen!

App, bel of mail mij om een kennismakingsbehandeling in te plannen.

Kennismakingsbehandeling
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×