Huidverbetering

Wilt u uw huid een echte ‘boost’ geven? Dit is haalbaar in kuurverband plus de juiste verzorging voor thuis. In combinatie met de traditionele bindweefselmassage ervaart u een zichtbaar resultaat.

Alleen u weet uw werkelijke leeftijd

In de meeste gevallen gaat het om verbetering van de elasticiteit, het verfijnen van de rimpels rondom het oog- of mondcontour of het vervagen van pigmentvlekken. In mijn salon gebruik ik biologische werkstoffen uit het cellevenmilieu plus innovatieve behandelmethoden als succesvolle alternatieven voor cosmetische ingrepen. Het doel is het stimuleren van cellulaire activiteit en versteviging van de gezichtscontouren. Een bindweefselmassage als kuur is een absolute aanrader!

Well-aging: een weldaad voor uzelf

U voelt zich jong en dit wilt u ook laten zien. We gaan de diepte in zodat uw fibroblasten aan de slag gaan. Verouderingsverschijnselen worden vertraagd. Cellulaire activiteit en spierstimulatie gecombineerd met werkzame stoffen zoals hyaluronzuur en pro-collageen maken een zichtbaar verschil. U zult verrast zijn met het behaalde resultaat!

Wilt u meer informatie?

Tijdens een salonbehandeling neem ik geen telefoon aan. Indien u meer een specifieke vraag vooraf wenst te bespreken, kunt u mij het beste een e-mail sturen zodat ik met u contact kan opnemen.

06 427 699 05 Het beste bereikbaar via WhatsApp!

Uw schoonheidsdoel is bij mij in goede handen!

App, bel of mail mij om een kennismakingsbehandeling in te plannen.

Kennismakingsbehandeling
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×