Huidontspanning

Even een ‘reset’ moment voor uzelf. Balans tussen innerlijk en uiterlijk. Verbeteren van de algehele immuniteit middels massage of manuele lymfedrainage is de basis van een gezonde huid en geest.

Balans innerlijk en uiterlijk

Werkdruk, verminderde lichaamsconditie of een onrustige huid worden in balans gebracht en van nieuwe energie voorzien. U kunt wegdromen onder het genot van ontspannende klanken en geuren. Niet alleen het gezicht maar ook het lichaam mag aan bod komen. Het accent ligt op ontspannen en bewustwording. Essentiële oliën met unieke eigenschappen zorgen voor schoonheid en welzijn in pure vorm. Manuele lymfedrainage volgens de methode van Dr. Vodder is een beleving!

Well-being: een moment voor uzelf

We maken een programma op maat voor het gezicht of lichaam. Ook het lichaam heeft behoefte aan ontspanning. De focus kan gelegd worden op het kalmeren, afslanken of verstevigen van de huid. Kom de vitaliteit zoals in een Botanische Spa ervaren met zeezout, kruidenstempels en essentiële oliën. Pure weldaad voor iedereen!

Wilt u meer informatie?

Tijdens een salonbehandeling neem ik geen telefoon aan. Indien u meer een specifieke vraag vooraf wenst te bespreken, kunt u mij het beste een e-mail sturen zodat ik met u contact kan opnemen.

06 427 699 05 Het beste bereikbaar via WhatsApp!

Uw schoonheidsdoel is bij mij in goede handen!

App, bel of mail mij om een kennismakingsbehandeling in te plannen.

Kennismakingsbehandeling
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×