Wereldwijd meer dan 10.000 schoonheidsinstituten. Marktleider in exclusieve behandelmethodes en producten volgens de nieuwste technologieën.

Brochure downloaden

Guinot

Wereldwijd meer dan 10.000 schoonheidsinstituten. Marktleider in exclusieve behandelmethodes en producten volgens de nieuwste technologieën. Het Guinot instituut is het professionele schoonheidsinstituut voor uw huid.

Salonbehandeling

Al u schoonheidsdoelen beginnen met een persoonlijk consult. Sinds 1972 is Hydradermie de ‘ster’-behandeling. Inmiddels werk ik met de nieuwste versie: ‘Hydraderm Cellular Energy’ voor Youth, Lift en Eye Logic behandelingen. Hydraclean is voor een diepe reinigende behandeling. Age Summum, Hydra Peeling PH en Dermabrasion, Liftosome kunnen ingezet worden als huidverbeterende behandeling. Aromatic werkt zeer ontspannend. Samen bekijken we de resultaten en voortgang van uw schoonheid in de spiegel.

Thuisverzorging

Longue Vie Cellulaire was het eerste verzorgingsproduct met 56 biologische werkzame bestanddelen uit het cellevenmilieu. Uitgebreide productlijnen voor hydrateren, kalmeren, uitstraling, pigmentatie, verjongen en verstevigen.

Wilt u meer informatie?

Tijdens een salonbehandeling neem ik geen telefoon aan. Indien u meer een specifieke vraag vooraf wenst te bespreken, kunt u mij het beste een e-mail sturen zodat ik met u contact kan opnemen.

06 427 699 05 Het beste bereikbaar via WhatsApp!

Uw schoonheidsdoel is bij mij in goede handen!

App, bel of mail mij om een kennismakingsbehandeling in te plannen.

Kennismakingsbehandeling
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×