Fysische Vasculaire Therapie

Fysische Vasculaire Therapie verbetert de microcirculatie van jouw allerkleinste haarvaten. De therapie geneest niet, het werkt preventief en zal het herstellend vermogen van jouw gezondheid positief beïnvloeden. Iedereen wil oud worden, maar niemand wil het zijn. More Health, More Life.

Salonbehandeling

Een multidimensionaal signaal vormt de kern van de fysische vasculaire therapie BEMER®. De pulsen stimuleren de beperkte of verstoorde microcirculatie of effectieve wijze. Dit proces ondersteunt de belangrijkste regelmechanismen van het lichaam op het gebied van preventie, herstel- en genezingsprocessen.

Thuisverzorging

Je jong en vitaal voelen? Fysieke (pijn)klachten verlichten? Je (sport)prestaties verbeteren? Een gave huid? Balans tussen inspanning en ontspanning? Een beter slaapritme? Wil je preventief werken aan je algehele gezondheid? Wil je het herstellend vermogen van het wonder mens positief beïnvloeden? Graag geef ik je een persoonlijk advies.

Wilt u meer informatie?

Tijdens een salonbehandeling neem ik geen telefoon aan. Indien u meer een specifieke vraag vooraf wenst te bespreken, kunt u mij het beste een e-mail sturen zodat ik met u contact kan opnemen.

06 427 699 05 Het beste bereikbaar via WhatsApp!

Uw schoonheidsdoel is bij mij in goede handen!

App, bel of mail mij om een kennismakingsbehandeling in te plannen.

Kennismakingsbehandeling
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×