Elektrische ontharen

Elektrisch ontharen (Diathermie of Blend methode) is een manier van epileren met een optimale haarreductie op de lange termijn. Goede voorlichting, risicobespreking, voor- en nazorg zijn van groot belang.

Salonbehandeling

Bij elektrisch ontharen (EO) wordt gebruik gemaakt van een naaldje, dat stroom geleidt naar het haarzakje, met als doel de follikel te vernietigen. Hierdoor kunnen geen voedingsstoffen meer via het bloed het haar in het haarzakje bereiken en stopt de groei. De haren worden één voor één behandeld. Vooraf bespreken we de indicaties en contra-indicaties. In tegenstelling tot IPL/Laser kunnen we met EO wél blonde haren behandelen. Het werkgebied is meestal in het gelaat. EO kan alleen als kuurbehandeling.

Thuisverzorging

De behandelperiode varieert van enkele maanden tot soms wel één tot twee jaar. De tijdsduur en frequentie van de behandelingen zijn afhankelijk van de hoeveelheid haren, de mogelijke oorzaken en de huidconditie.

Wilt u meer informatie?

Tijdens een salonbehandeling neem ik geen telefoon aan. Indien u meer een specifieke vraag vooraf wenst te bespreken, kunt u mij het beste een e-mail sturen zodat ik met u contact kan opnemen.

06 427 699 05 Het beste bereikbaar via WhatsApp!

Uw schoonheidsdoel is bij mij in goede handen!

App, bel of mail mij om een kennismakingsbehandeling in te plannen.

Kennismakingsbehandeling
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×