Dermatologie

Als Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie® heb ik geleerd goed naar uw huid te kijken en huidaandoeningen volgens medische richtlijnen te beschrijven. Ik kan u doorverwijzen en samenwerken met uw huisarts of dermatoloog.

Salonbehandeling

Uw bezoek aan mijn salon begint met een intake en anamnese. In principe behandel ik eerst en vooral de gezonde huid. Wat mij onderscheid is dat ik een belangrijke signaalfunctie kan hebben bij het ontstaan of de ontwikkeling van verschillende huidaandoeningen. Het herkennen van vlekjes als preventie van huidkanker wordt naarmate we ouder worden steeds belangrijker. Zonschade kan de voorloper zijn van huidkanker. Ik word regelmatig nageschoold en houd actuele ontwikkelingen bij binnen het vakgebied dermatologie.

Thuisverzorging

Regelmatig een bezoek aan de schoonheidsspecialiste is en blijft een luxe, echter een gezonde huid is uiteindelijk veel waard. Mijn kennis en kunde zet ik vol passie professioneel in om u zo optimaal mogelijk een goede huidverzorging te geven.

Wilt u meer informatie?

Tijdens een salonbehandeling neem ik geen telefoon aan. Indien u meer een specifieke vraag vooraf wenst te bespreken, kunt u mij het beste een e-mail sturen zodat ik met u contact kan opnemen.

06 427 699 05 Het beste bereikbaar via WhatsApp!

Uw schoonheidsdoel is bij mij in goede handen!

App, bel of mail mij om een kennismakingsbehandeling in te plannen.

Kennismakingsbehandeling
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×