Verzorgingsproducten welke zo dicht mogelijk bij de natuur liggen. Ze zijn vrij van Genetisch Gemodificeerde Organisme (GGO’s).

Brochure downloaden

Cosmecology

Verzorgingsproducten welke zo dicht mogelijk bij de natuur liggen. Ze zijn vrij van Genetisch Gemodificeerde Organisme (GGO’s). Testen op dieren zijn verboden. Vooral de jonge huid hiermee vertrouwd en bewust maken.

Salonbehandeling

Een mooie huid weerspiegelt een gezond organisme. De huid is de reflectie van onze vitaliteit en ons welzijn. Een licht roze teint laat zien dat de microcirculatie van het bloed actief is en dat de huid goed gehydrateerd is. Het gezicht telt het grootste aantal talgklieren. De hydrolipidenfilm plus de zuurgraad van de talg spelen een belangrijke rol in het beschermen van de opperhuid tegen bepaalde micro-organismen en het voorkomen van uitdroging.

Thuisverzorging

Om een zuivere huid te behouden, moet deze beschermd worden tegen zon, wind en milieuvervuiling. De menselijke cel, die onze biologische eenheid vormt, vertoont veel metabolische overeenkomsten met de plantaardige cel.

Wilt u meer informatie?

Tijdens een salonbehandeling neem ik geen telefoon aan. Indien u meer een specifieke vraag vooraf wenst te bespreken, kunt u mij het beste een e-mail sturen zodat ik met u contact kan opnemen.

06 427 699 05 Het beste bereikbaar via WhatsApp!

Uw schoonheidsdoel is bij mij in goede handen!

App, bel of mail mij om een kennismakingsbehandeling in te plannen.

Kennismakingsbehandeling
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×