Camouflage

Verschillende indicaties op gezicht en lichaam, kleinere en grotere oppervlakten kunnen worden behandeld. Pigmentstoornissen, bloedvat-en bindweefselafwijkingen (littekens), brandwonden en tatoeages.

Salonbehandeling

De eerste keer bespreken we de oorzaken, kenmerken, locatie en eventuele contra-indicaties van het te behandelen gebied. Tevens wordt door mij een proefcamouflage opgezet. Indien gewenst kan het waterproof aangebracht worden. Een vervolgafspraak biedt de gelegenheid om kleuren te verfijnen en het eventueel zelf aan te brengen. Een derde keer is een controleafspraak hoe u het zelf hebt gedaan. Afhankelijk van het stadium van de stoornis of het seizoen passen we de camouflage aan.

Thuisverzorging

Nadat we precies weten welke kleuren voor u geschikt zijn, bestel ik de betreffende kleuren en materialen. Kryolan/Derma Color wordt wereldwijd ingezet om specifieke camouflage aan te brengen en is veilig voor de huid.

Wilt u meer informatie?

Tijdens een salonbehandeling neem ik geen telefoon aan. Indien u meer een specifieke vraag vooraf wenst te bespreken, kunt u mij het beste een e-mail sturen zodat ik met u contact kan opnemen.

06 427 699 05 Het beste bereikbaar via WhatsApp!

Uw schoonheidsdoel is bij mij in goede handen!

App, bel of mail mij om een kennismakingsbehandeling in te plannen.

Kennismakingsbehandeling
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×