Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een techniek voor huidverbetering. Tegenwoordig geniet het enorme populariteit omdat het een effectieve bijdrage, mits goed uitgevoerd, levert aan de versteviging van de huid.

Salonbehandeling

Mevrouw Dicke is grondlegger van de traditionele bindweefselmassage. Deze stevige massage in de diepere huidlagen stimuleert het lichaam om sneller bindweefselcellen (fibroblasten) aan te maken. Door de prikkeling worden meer collagene, elastine vezels en grondsubstantie aangemaakt. De huid ziet er egaal, glanzend en jong uit. Vaak wordt het gecombineerd met een pincementsmassage. Dit zijn pittige, uitgevoerde kneepjes waarbij de zenuwuiteinden worden geprikkeld.

Thuisbehandeling

Huidverbetering vraagt om een bewuste levensstijl. Meer bewegen, gezonde voeding en veilig met UV-straling omgaan. Een optimaal resultaat wordt behaald in combinatie met een kuurprogramma en productgebruik voor thuis.

Wilt u meer informatie?

Tijdens een salonbehandeling neem ik geen telefoon aan. Indien u meer een specifieke vraag vooraf wenst te bespreken, kunt u mij het beste een e-mail sturen zodat ik met u contact kan opnemen.

06 427 699 05 Het beste bereikbaar via WhatsApp!

Uw schoonheidsdoel is bij mij in goede handen!

App, bel of mail mij om een kennismakingsbehandeling in te plannen.

Kennismakingsbehandeling
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×