Waarom gebruik ik BEMER®?

Symptoombestrijding

De afgelopen jaren heb ik ervaren dat de meeste zorg ten aanzien van fysieke disbalans een tijdelijke oplossing geeft. Meestal heb je een hoge verwachting dat de aanbieder jouw probleem adequaat weet op te lossen en het liefst zo snel mogelijk. In het algemeen wordt er aan symptoombestrijding gewerkt. Na een relatief kort interview tussen jou en de aanbieder, ontvang je een advies, een oefening, een recept of begin je aan een behandeltraject zonder het eindresultaat te weten. Het gebeurt regelmatig dat je na een verbetering wederom weer terugvalt of een bijkomend defect opmerkt.

Zelfreflectie

Ik ben van mening dat je vooral eerst goed naar je lichaam moet luisteren. Zelfreflectie is hierbij eveneens van belang. Wat kun je zelf verbeteren? Meestal weet je dit wel, maar handel je hier kortstondig naar en ontbreekt de discipline. Mijn zoektocht naar verbetering verliep van huisarts naar specialist, van fysiotherapie naar osteopaat, van diëtist naar natuurgeneeskundige. Tijdens mijn studie vertelden dermatologen dat wij vanuit een breed perspectief luisteren, kijken en vragen stellen. Op basis van vertrouwen en loyaliteit heb ik de afgelopen jaren mijn cliënten beter leren kennen. Om een huidaandoening te beoordelen en te behandelen is het goed om interdisciplinair met huisarts of specialist te kunnen samenwerken. Oplossingen welke vanuit de branche of in de media worden aangeprezen, probeer ik kritisch en met gezond verstand te bekijken, want ‘als het te mooi is om waar te zijn, is het meestal niet waar’.

Holistische invalshoek

Zonder de reguliere geneeskunde uit het oog te verliezen, heb ik van de complementaire zorg geleerd dat zij vanuit een holistische invalshoek jou op weg kan helpen. Om het fysiologisch principe van deze therapie te begrijpen en het te kunnen integreren in mijn praktijk heb ik diverse leermodules gevolgd en wetenschappelijke artikelen bestudeert. Inmiddels ervaar ik een verbetering op meerdere punten welke mijn energie, gezondheidsklachten en sportactiviteiten positief hebben beïnvloed. In verhouding kost deze therapie mij minder tijd en geld. Niet alleen ikzelf maar ook mijn echtgenoot (en kinderen) passen dagelijks de therapie toe op alle lichaamsprocessen, een acute (sport)blessure en ter verbetering van mijn huid. Omdat mijn enthousiasme groot is, informeer ik je graag en kun je bij mij kennismaken met deze unieke, meervoudige therapie.

Wilt u meer informatie?

Tijdens een salonbehandeling neem ik geen telefoon aan. Indien u meer een specifieke vraag vooraf wenst te bespreken, kunt u mij het beste een e-mail sturen zodat ik met u contact kan opnemen.

06 427 699 05 Het beste bereikbaar via WhatsApp!

Uw schoonheidsdoel is bij mij in goede handen!

App, bel of mail mij om een kennismakingsbehandeling in te plannen.

Kennismakingsbehandeling
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×