BEMER® ook voor jou?

Behoefte

De behoefte om je fysiek en mentaal jong en gezond te voelen, is bij iedereen aanwezig. Niet alleen naarmate je ouder wordt maar ook als je net geboren bent of opgroeit. Je wenst een gave huid, je wilt je sportprestaties verbeteren, je wilt samen met je partner erop uit trekken, je wilt graag je kleinkinderen optillen of in de tuin kunnen werken.

Disfunctie

Als iemand je vraagt ‘hoe je je voelt’, zal je in eerste instantie antwoorden dat je je goed voelt. Na een dag op een kantoorstoel, een huishoudelijke klus of na een sportactiviteit kan het zijn dat je rug- of spierpijn ervaart. In basis is het goed met je, echter de eerste symptomen van disfunctie komen stiekem naar voren. Misschien slaap je minder goed en heb je last van krampen of overgangsverschijnselen. Het gebruik van medicatie geeft eveneens bijwerkingen. Deze tekenen zijn nu niet ernstig en gaan meestal relatief snel weer voorbij, echter zij vormen op de langere termijn voor chronische complicaties.

Spiegel aan de wand

Ze zeggen wel dat ‘de huid als spiegel’ van je ziel dient. Misschien merk je veranderingen in de vorm van acne, eczeem, psoriasis, vitiligo of andere vlekjes en plekjes. Dit kan te maken hebben met je hormoonhuishouding, het gebruik van medicatie, zonschade of andere invloeden van binnen- of buitenaf. De huid is het grootste orgaan van je lichaam en vormt meestal de sluitpost omdat eerst en vooral je vitale organen via de bloedbaan van voedingsstoffen worden voorzien. De huidbarrière reageert zeer snel op een ongemak en maakt dit visueel (roodheid, warmte, uitslag) en door te reageren (jeuk, ontsteking en pijn). Hier voelen wij ons zeer ongemakkelijk bij, het geeft psychische onrust en veroorzaakt meer stress. Om deze visuele cirkel te doorbreken is het van belang om zo breed mogelijk oplossingsgericht te werken. Helaas bestaat er geen tovermiddel en zal je zelf in combinatie met aanpassing (gezonde voeding, levensstijl en stressreductie), verzorging, geduld, discipline en vertrouwen je huid weer beter kunnen maken.

Niet invasieve therapie

Met mijn kennis, kunde en ervaring op huidverzorging, beoog ik mijn cliënten op een niet-invasieve manier te helpen bij een gezonde en verjongende huid. Middels een holistische benadering van jouw huid- en gezondheidswensen zal ik je persoonlijk aanmoedigen voor wat betreft een gezonde levensstijl, voeding in relatie tot huidproblemen en huidverzorging. De fysische, vasculaire therapie BEMER® integreer ik daar waar mogelijk is, in mijn ambitie om jouw vitaliteit en uitstraling te verbeteren. Uiteraard zal dit ook in samenspraak kunnen zijn met je arts of specialist. Met deze therapie beoog je zo lang mogelijk een vitaal leven te leven. Met andere woorden; je investeert ook in de toekomst en niet alleen omdat je nu een disfunctie kortstondig wil oplossen.

Wilt u meer informatie?

Tijdens een salonbehandeling neem ik geen telefoon aan. Indien u meer een specifieke vraag vooraf wenst te bespreken, kunt u mij het beste een e-mail sturen zodat ik met u contact kan opnemen.

06 427 699 05 Het beste bereikbaar via WhatsApp!

Uw schoonheidsdoel is bij mij in goede handen!

App, bel of mail mij om een kennismakingsbehandeling in te plannen.

Kennismakingsbehandeling
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×