Fysische Vasculaire Therapie

Je jong en vitaal voelen? Fysieke (pijn)klachten verlichten? Je (sport)prestaties verbeteren? Een gave huid? Balans tussen inspanning en ontspanning? Een beter slaapritme? Wil je preventief werken aan je algehele gezondheid? Wil je het herstellend vermogen van het wonder mens positief beïnvloeden?

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat een verstoorde microcirculatie ten grondslag ligt aan het ontstaan van vele chronische ziekten en fysieke beperkingen. Stel je arts eens de vraag of jouw aandoening te maken heeft met een verstoorde microcirculatie. Wist je dat bij een angiografie slechts 26% van jouw bloedsomloop zichtbaar is? De eerste symptomen ontstaan namelijk in de allerkleinste haarvaten welke niet zichtbaar zijn! De NPO-documentaire ‘De slag om het vrouwenhart’ (april 2020) is de moeite waard om terug te kijken.

Fysische Vasculaire Therapie verbetert de microcirculatie van jouw allerkleinste haarvaten. De therapie geneest niet, het werkt preventief en zal het herstellend vermogen van jouw gezondheid positief beïnvloeden. Iedereen wil oud worden, maar niemand wil het zijn. More Health, More Life.

Voor meer informatie

Wilt u meer informatie?

Tijdens een salonbehandeling neem ik geen telefoon aan. Indien u meer een specifieke vraag vooraf wenst te bespreken, kunt u mij het beste een e-mail sturen zodat ik met u contact kan opnemen.

06 427 699 05 Het beste bereikbaar via WhatsApp!

Uw schoonheidsdoel is bij mij in goede handen!

App, bel of mail mij om een kennismakingsbehandeling in te plannen.

Kennismakingsbehandeling
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×