Acne

Verschillende factoren kunnen acne veroorzaken: hyperkeratose en obstructie van de talgklier, bacteriële kolonisatie plus een ontstekingsproces in en rondom de talgklier. Hiernaast spelen hormonale invloeden een rol. Acne komt voor in vele vormen en gradaties. Het belangrijkste advies: afblijven!

Salonbehandeling

De diagnose acne wordt vaak gesteld aan de hand van wat met ziet. Men kan de ernst bepalen door het aantal laesies te tellen en de aanwezigheid van ook noduli, cysten en infiltraten mee te tellen. In samenwerking met huisarts of dermatoloog kan ik een adequaat behandelplan opstellen. Als acne na de behandeling verdwijnt, is er vaak een rode of paarse verkleuring van de voormalige ontstekingen op de huid te zien. Acne vraagt om extra verzorging en begeleiding gedurende langere tijd.

Thuisverzorging

Antibacteriële en hydraterende verzorgingsproducten moeten eerst de huidbarrière herstellen. Hiernaast dient u uw huid voor UV-straling te beschermen.

Wilt u meer informatie?

Tijdens een salonbehandeling neem ik geen telefoon aan. Indien u meer een specifieke vraag vooraf wenst te bespreken, kunt u mij het beste een e-mail sturen zodat ik met u contact kan opnemen.

06 427 699 05 Het beste bereikbaar via WhatsApp!

Uw schoonheidsdoel is bij mij in goede handen!

App, bel of mail mij om een kennismakingsbehandeling in te plannen.

Kennismakingsbehandeling
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×